بنا به خبر دريافتى٬ از دو هفته پیش تاکنون بعلت تعطیلی کارخانه آذر شایان سیستم شهرستان میانه بیش از 120 نفر از کارگران این کارخانه از کار اخراج و بیکار شده اند. "نظری" سرمایه دار میلیاردر و مالک کارخانه در ظاهر به کارگران اعلام نموده است بعلت ورشکستگی مالی کارخانه دیگر قادر به ادامه کار نیست. نظری گفته است با این هزینه های گزاف و بسیار بالای قبوض آب و برق و گاز و مالیات و ... ادامه کار و تولید این کارخانه دیگر برایش سودی ندارد. او به کارگران گفته است من که مسئول و سرپرست شما و خانواده هایتان نیستم، زندگی و مشکلات شما به من ربطی نداشته و به هر کجا و هر ارگان حکومتی که میخواهید شکایت ببرید.
در طی این مدت بطور هر روزه کارگران اخراجی در مقابل کارخانه دست به برپایی تجمعات اعتراضی زده و خواهان راه اندازی فوری کارخانه و بازگشت به سر کارهایشان شده اند. نظری که تا امروز حتی بخشهایی از دستمزدهای معوق و ناچیز تعدادی از کارگران اخراجی را نیز نپرداخته است از حضور در کارخانه و روبرو شدن با کارگران معترض خودداری میکند. برخی از عوامل نظری که در محوطه کارخانه حضور دارند هر روزه در برابر تجمع اعتراضی کارگران حاضر میشوند و ضمن قرائت مرثیه مظلومیت نظری و ورشکستگی کارخانه٬ کارگران معترض و اخراجی را با پلیس و مزدوران سرکوبگر حکومت اسلامی سرمایه داران تهدید مینمایند. با اینحال تجمعات اعتراضی کارگران در مقابل کارخانه ادامه دارد. کارگران اخراجی اعلام داشته اند از حق و حقوق خود عقب نشینی نخواهند نمود و اگر لازم باشد مشکلات خود را به تهران هم خواهند کشاند.
بنا به اخبار موثق علت تعطیلی کارخانه آذر شایان سیستم میانه حرص و آز نظری برای کسب سودهای بیشتر و سهل الوصل تر است. جناب نظری سرمایه اش را در زمینه واردات انواع نوت بوک و دلالی در بازار کامپیوتر که سود آورتر است بکار گرفته و هم اکنون دفتر کارخانه تحت عنوان آذر شایان سیستم در پاساژ بازار رضا در خیابان ولیعصر تهران دایر و محل دلالی و کلاهبرداری جدید نظری و همدستانش است.
کارخانه آذر شایان سیستم واقع در شهرستان میانه تا قبل از تعطیلی با 120 نفر کارگر با قراردادهای موقت و سفید امضا و دستمزدهای 300 هزار تومانی تولید کننده انواع کیس کامپیوتر بود. هم اکنون زندگی کارگران اخراجی و خانواده هایشان در بحران بیکاری و بلاتکلیفی و فقر و گرسنگی بیشتر فرو رفته است.